Llar d'infants 9Turo - C/ Emili Vendrell, s/n - 08440 - Cardedeu (Barcelona)
Tel.: 93 871 33 47
El 9 Turó posa a disposició de l'infant una sèrie de medis i recursos adequats, amb el fi de que disposi d'un espai afavoridor en la seva lliure elecció d'activitats. Suggerim una constant varietat de propostes que l'infant trobi estimulants per les seves inquietuds, les quals demostren constantment en la seva prospecció del seu entorn. És així que l'infant tindrà més llibertat de demostrar la riquesa i l'originalitat de les seves experiències.
   En aquest marc d'activitats, el 9 Turó també posem a disposició de l'infant un ambient càlid, afectiu i motivador, a on podrà relacionar-se, créixer i desenvolupar lliurement, tenint present en tot moment la diversitat de cada infant amb els seus interessos i capacitats.
  Per tal de fer-ho tot possible, en aquest centre construïm espais on potenciem la creativitat, l'observació, la manipulació i el descobriment de l’entorn que els envolta.
 
  A continuació, us oferim un resum de les activitats que desenvolupem al 9 Turó
massatges.png pintura.png sortides.png natura.png experimentacio.png cuina.png videos.png el9turo012013.png
Panera dels Tresors:
Són una sèrie d'objectes seleccionats basant-se en les seves qualitats que tenen com objectiu aportar a l'infant una experiència enriquidora, la qual cosa farà millorar la seva comprensió d'allò a on centri el seu interès.
Joc Heurístic:
És un estadi més avançat del joc anterior. És a dir, aquest joc va destinat per aquells infants que ja siguin capaços de desplaçar-se, preferentment quan ja caminen. Amb aquesta habilitat, ja poden desplaçar objectes i confrontar-los per tal d'esbrinar la relació que pot existir entre dos o més objectes, tant per les seves capacitats, com pels seus comportaments.
Música:
Els transmet un munt de sensacions, afavorint la capacitat de concentració, d’escoltar, a la vegada que la de comunicació i coordinació. A més a més, els dóna l'oportunitat de conèixer diferents instruments i de poder-los manipular.
Textures:
Proposem materials que els infants puguin manipular, descobrint amb aquestos; sorolls, textures, gustos, sensacions, experiències... fent també possible les seves petites troballes, les seves creacions,…
el9turo012006.jpg
Contes:
És el món a on s’ajunten imatges, paraules i cançons, fent volar lliurement la imaginació .
Durant 4 setmanes treballem un conte amb diferents recolzaments visuals; làmines, titelles, representació teatral,…
Després donem als infants diferents recursos, com per exemple, els personatges dels contes en diferents materials per tal de que hi juguin, representant les històries que han sentit i si s'escau, crear-ne d’altres.
  • Aprenem
  • Descobrim
  • Ens Divertim
  • Ens relaxem
  • Manipulem
  • wowslider.com
  • Tastem
Aprenem1 Descobrim2 Ens Divertim3 Ens relaxem4 Manipulem5 Sortim al entorn6 Tastem7
slider by WOWSlider.com v8.7
boto_benvinguda.gif boto_instalacions.gif boto_entorn.gif el9turo012003.png el9turo012002.png boto_calendari.gif boto_menu.gif boto_contacte.png el9turo012001.png